• darkblurbg

Voorwaarden voor aanmelding 

U heeft een verwijzing nodig van huisarts, bedrijfsarts, GGZ-instelling of collega-praktijk. Deze verwijzing zal gewoonlijk voor óf de Generalistische Basis GGZ óf de Specialistische GGZ zijn. Uw verwijzer maakt op basis van uw klachten en problematiek een inschatting in welke lijn uw hulpvraag thuis hoort. Dit zal uw verwijzer doen aan de hand van bepaalde criteria en of hij of zij denkt dat u bij De Psychologengroep de juiste hulp kunt krijgen.
Als u nog geen verwijzing heeft dan kunt u zich alvast aanmelden maar dient u nog wel zelf een verwijzing te vragen aan uw huisarts. Zonder verwijzing heeft u geen recht op vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Wijze van aanmelden

Telefonisch
U kunt zich aanmelden via 088-9996900. De telefoniste zal uw gegevens noteren en vervolgens wordt er binnen 5 werkdagen contact met u opgenomen door een psycholoog om uw aanmelding te bespreken. Meestal zal er dan meteen een eerste afspraak voor een intake worden ingepland. Soms zult u bij een van de psychologen op de wachtlijst worden geplaatst.
U mag natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met de psycholoog van uw keuze. Kijkt u daarvoor onder Psychologen.

Aanmeldformulier
Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich snel en makkelijk aanmelden. We beschikken dan direct over de benodigde gegevens en nemen binnen 48 uur contact met u op. Onze website is gecertificeerd, wat u kunt zien aan het slotje in de adresbalk. Zo kunt u veilig uw gegevens aan ons toe sturen. 

  Kies bestand...