• darkblurbg

Samenwerking

De Psychologengroep werkt samen met andere praktijken om over en weer te verwijzen en elkaar te kunnen consulteren. Daarnaast vindt er samenwerking plaats met zorg-professionals uit andere beroepen. Hierbij kunt u denken aan Voeding en Diëtetiek, Psychomotorische Therapie (PMT) en Fysiotherapie. Een deel van de behandeling vindt dan plaats door een zorgverlener uit de genoemde beroepsgroep of er vindt overleg plaats om de afzonderlijke behandelingen op elkaar af te stemmen.

Ben je collega of zorgverlener uit een aanliggende zorgsector? En zoek je samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Aansluiting

Collega's kunnen op twee manieren aangesloten zijn bij De Psychologengroep. Voor zelfstandig praktijkhouders biedt De Psychologengroep een pakket van faciliteiten waarmee men volledig is voorzien voor de gehele praktijkvoering met o.a. EPD, e-health, website en e-mail, Zorgdomein. Verder voldoet men hiermee aan de wettelijke eisen van onder meer intervisie, klachtenregeling en waarneming. Aan de andere kant behoudt de zelfstandig professional volledige vrijheid over eigen contractering met zorgverzekeraars en werkt voor eigen rekening en risico.
Desgewenst kan men aanvullend praktijkruimte huren, facturatie uitbesteden en eventueel onze controller inhuren voor het volledig uit handen nemen van de boekhoudkundige beslommeringen. Men kan er ook voor kiezen om zoveel mogelijk zelf te doen en zo kosten besparen.

De tweede mogelijkheid van werken via De Psychologengroep is als freelancer. Momenteel hebben we hiervoor vacatures. Je hebt dan echt nergens meer omkijken naar. Je kunt je volledig richten op de inhoud van je werk en krijgt iedere maand een specificatie van je gewerkte uren. Alle rompslomp die samenhangt met praktijkvoering blijft volledig uit beeld en iedere maand ontvang je de vergoeding voor je werkzaamheden op je rekening gestort. Bovendien ben je net als je zelfstandige collega's eigen baas over je agenda en werktijden.

Interesse in één van bovenstaande mogelijkheden? Bel of mail ons dan!

 

Praktijkruimte

De Psychologengroep heeft zowel in haar pand in Groningen als in Marum nog aantrekkelijke praktijkruimte beschikbaar. Voor collega psychologen is daarbij aansluiting bij De Psychologengroep verplicht. Andere beroepsbeoefenaren kunnen losse praktijkruimte huren.