• darkblurbg

Op deze pagina kan je onze openstaande vacature voor een Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut vinden. Op dit moment hebben we de volgende vacature beschikbaar:

Vacature Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut Haren 

Wij hebben op dit moment een vacatures openstaan voor een Klinisch Psycholoog en/of Psychotherapeut in Haren. De Psychologengroep is een jonge organisatie die zowel GB-GGZ als S-GGZ biedt, waarbij een warme en persoonlijke benadering in een prettige omgeving voorop staat. Er zijn op dit moment twee vestigingen, één in Groningen en één in Marum. De onderlinge sfeer is informeel en wordt gekenmerkt door openheid, humor en collegialiteit. 
De derde vestiging in Haren opent naar verwachting halverwege oktober. 

Uitstekende werkomstandigheden en verdiensten

Wij hebben op dit moment een vacature openstaan voor een freelance Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut die minimaal twee dagen per week beschikbaar is voor de vestiging in Haren. In Gezondheidsplein Haren kun je gaan werken in een ruime kamer (20m2) met een goed ventilatie- en verwarmingssysteem, evenals koeling in de zomer. Er is tevens goede geluidsisolatie zodat je in alle rust en privacy met je patiënten kunt werken. Inrichting en ICT zijn vanzelfsprekend dik in orde.
De verdiensten zijn uitstekend, hoger dan je gewend bent via de CAO GGZ. Je hebt als freelancer grote vrijheid in het indelen van je eigen werktijden en agenda. Op termijn is het mogelijk om je eigen praktijk te voeren onder de paraplu van De Psychologengroep met gebruik van faciliteiten en ondersteuning.

Geschikte kandidaat voor vacature? 

Geschikte kandidaten voor onze vacatures hebben een KP en/of PT-registratie en zijn in staat hun behandelingen zelfstandig en deskundig uit te voeren. Je bent een open, betrouwbare en loyale collega met gevoel voor humor en een no-nonsense instelling.

Vacature voor Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut: reageren? 

Ben je Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut en heb je interesse in de vacature? Indien je interesse hebt in deze vacature dan ontvangen wij graag je motivatie met c.v. en pasfoto.

Dit kan via de mail: info@depsychologengroep.nl
Of per post: Kamperfoelielaan 1, 9363EV Marum.

Voor meer informatie kan je bellen met Marc Gaijkema, psychotherapeut, via: 088-9996999.