• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Op deze pagina kan je onze openstaande vacatures voor GZ-psychologen vinden. Op dit moment hebben we de volgende vacatures voor GZ-psychologen beschikbaar:

Vacatures GZ-psychologen Haren, Groningen en Marum 

Wij hebben op dit moment vacatures openstaan voor GZ-psychologen in Groningen Marum. De Psychologengroep is een jonge organisatie die zowel GB-GGZ als S-GGZ biedt, waarbij een warme en persoonlijke benadering in een prettige omgeving voorop staat. Er zijn twee vestigingen, één in Groningen en één in Marum. De onderlinge sfeer is informeel en wordt gekenmerkt door openheid, humor en collegialiteit.
De derde vestiging in Haren opent naar verwachting halverwege oktober.

Uitstekende werkomstandigheden en verdiensten

Wij hebben op dit moment vacatures openstaan voor freelance GZ-psychologen die minimaal twee dagen per week beschikbaar zijn. In Gezondheidsplein Haren kun je gaan werken in een ruime kamer (20m2) met een goed ventilatie- en verwarmingssysteem, evenals koeling in de zomer. Er is tevens goede geluidsisolatie zodat je in alle rust en privacy met je patiënten kunt werken. Inrichting en ICT zijn vanzelfsprekend dik in orde.
De verdiensten zijn uitstekend, hoger dan je gewend bent via de CAO GGZ. Je hebt als freelancer grote vrijheid in het indelen van je eigen werktijden en agenda. Verder krijg je goede werkbegeleiding en neem je deel aan de intervisie.

Geschikte kandidaat voor vacature? 

Geschikte kandidaten voor onze vacatures hebben een GZ-registratie en zijn in staat hun behandelingen zelfstandig en deskundig uit te voeren. Je bent een open, betrouwbare en loyale collega met gevoel voor humor en een no-nonsense instelling.

Vacature voor GZ-psycholoog: reageren? 

Ben je GZ-psycholoog en heb je interesse in één van onze vacatures? Indien je interesse hebt in deze vacature dan ontvangen wij graag je motivatie met c.v. en pasfoto.

Dit kan via de mail: info@depsychologengroep.nl
Of per post: Kamperfoelielaan 1, 9363EV Marum.

Voor meer informatie kan je bellen met Marc Gaijkema, psychotherapeut, via: 088-9996999.