• darkblurbg

Mei 2022: afwijzing van uw nota door de zorgverzekeraar

Nu de facturen voor de maanden januari, februari en maart via Infomedics zijn verzonden, ontvangen wij berichten van patiënten dat de nota is afgewezen door de zorgverzekeraar. De meest gehoorde afwijsredenen zijn: 'ontbreken diagnose', 'ontbreken privacyverklaring' en 'ontbreken zorgtype'. 

Wij vinden het allereerst vervelend voor u dat u een afwijzing heeft ontvangen. Gelukkig kan de afwijzing worden hersteld door aanpassing van de nota. Heeft u een factuur ontvangen via Infomedics en is deze factuur afgewezen door uw zorgverzekeraar? Stuurt u dan een mail aan info@depsychologengroep.nl. De factuur die u via Infomedics heeft ontvangen en is afgewezen zal dan worden stopgezet. U hoeft zich geen zorgen te maken over de betalingstermijn. U ontvangt vervolgens van De Psychologengroep een aangepaste factuur die u opnieuw kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Met ingang van 1 mei jl. hebben wij besloten de facturen niet langer door Infomedics te laten versturen. U ontvangt uw factuur vanaf de maand april rechtstreeks van De Psychologengroep.