• darkblurbg

Organisatie

De Psychologengroep GGZ (DPG) is een organisatie van GZ-Psychologen, Psychotherapeuten en Klinisch Psychologen die op kleinschalige locaties psychische diagnostiek en behandeling biedt. In verband met de grote instroom van aanmeldingen zoeken we naar uitbreiding (zie vacatures).
De behandelaren werken zowel onderling als richting patiënt met korte lijnen: u kunt uw behandelaar rechtstreeks benaderen. Sommigen werken als volledig zelfstandig professional voor eigen risico en rekening onder de gezamenlijke vlag van DPG. Anderen werken bij DPG op freelance-basis. Binnen de behandeling hebben alle behandelaren hun eigen professionele autonomie en verantwoordelijkheid, onafhankelijk van de wijze waarop ze aan DPG zijn verbonden. De patiënt zal dus geen verschil merken op basis van de samenwerking tussen behandelaar en DPG.

Naast laagdrempeligheid zijn kwaliteit en professionaliteit twee waarden die DPG kenmerken. Alle aangesloten behandelaren zijn ervaren en hoog opgeleide professionals die u met hun kennis en ervaring, met betrokkenheid en met empathie bijstaan. De relatie tussen de behandelaar en de patiënt staat centraal.

De Psychologengroep GGZ is gevestigd in Groningen, Haren en in Marum. De praktijkruimtes zijn ruim en comfortabel.

 

Bedrijfsgegegevens

KvK-nummer: 68605900
Vestigingsnummer: 37029142
Vestigingsadres: Verlengde Hereweg 19, 9721AB Groningen
AGB-code: 94063198