• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Op deze pagina kan je onze openstaande vacatures voor GZ-Psychologen, Klinisch Psychologen en Psychotherapeuten vinden. Op dit moment hebben we de volgende vacatures voor collega's met een BIG-registratie beschikbaar:

Vacatures in zowel Haren, Groningen en Marum 

Wij hebben op dit moment vacatures openstaan in Groningen, Haren en Marum. De Psychologengroep is een jonge organisatie die zowel GB-GGZ als S-GGZ biedt, waarbij een warme en persoonlijke benadering in een prettige omgeving voorop staat. Er zijn drie vestigingen, één in Groningen, één in Haren en één in Marum. De onderlinge sfeer is informeel en wordt gekenmerkt door openheid, humor en collegialiteit.

Uitstekende werkomstandigheden en verdiensten

Wij hebben op dit moment vacatures openstaan voor freelance collega's die minimaal twee dagen per week beschikbaar zijn. In Gezondheidsplein Haren en in het praktijkpaviljoen in Marum kun je gaan werken in een ruime kamer (20m2) met een goed ventilatie- en verwarmingssysteem, evenals koeling in de zomer. Er is tevens goede geluidsisolatie zodat je in alle rust en privacy met je patiënten kunt werken. Inrichting en ICT zijn vanzelfsprekend dik in orde. Ook in Groningen kun je werken in prettige praktijkruimtes in een pand met historie. In Haren werk je in een nieuw (2020) gezondheidscentrum met ruime comfortabele kamers.
De verdiensten zijn uitstekend, hoger dan je gewend bent via de CAO GGZ als je nu in loondienst bent, en ook hoger als je nu je eigen praktijk hebt. Je hebt als freelancer grote vrijheid in het indelen van je eigen werktijden en agenda. Verder krijg je goede werkbegeleiding en neem je deel aan de intervisie.

Geschikte kandidaat voor vacature? 

Geschikte kandidaten voor onze vacatures hebben een BIG-registratie (GZ, KP en/of PT) en zijn in staat hun behandelingen zelfstandig en deskundig uit te voeren. Je bent een open, betrouwbare en loyale collega met gevoel voor humor en een no-nonsense instelling.

Vacature voor GZ-Psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog: reageren? 

Ben je BIG-geregistreerd en heb je interesse in één van onze vacatures? Indien je interesse hebt in deze vacature dan ontvangen wij graag je motivatie met c.v. en pasfoto.

Dit kan via de mail: info@depsychologengroep.nl
Of per post: Kamperfoelielaan 1, 9363EV Marum.

Voor meer informatie kan je bellen met Marc Gaijkema, psychotherapeut, via: 088-9996999.