• darkblurbg
  • darkblurbg

Groningen

De praktijk te Groningen is gevestigd in Huize van Mesdag aan de Verlengde Hereweg 19. Het karakteristieke pand stamt uit 1907 en is gebouwd door oprichter van de Van Mesdagkliniek die er gewoond en gewerkt heeft. Meer recent heeft het pand nog dienst gedaan als huisartsenpraktijk.
De locatie is goed te bereiken. Direct voor de deur is er een bushalte. Parkeren in de straten rondom is veelal gratis. Aan de Verlengde Hereweg zelf kunt u met een parkeerschijf een uur gratis parkeren.

 

Werkzame psychologen in Groningen 

"Ik ben een rustige en goed luisterende behandelaar met veel ervaring. Ik neem de tijd om mijn cliënten goed te leren kennen en te begrijpen. Veel van de mensen waarmee ik gewerkt heb kennen langdurige en ingewikkelde klachten. Naast die empathische kant ....

drs. J.A. (John) Reimering
GZ-Psycholoog | Psychotherapeut

"Ik ben een rustige en goed luisterende behandelaar met veel ervaring. Ik neem de tijd om mijn cliënten goed te leren kennen en te begrijpen. Veel van de mensen waarmee ik gewerkt heb kennen langdurige en ingewikkelde klachten. Naast die empathische kant....."
Meer over John

drs. K.H.B. (Klaas) van der Lingen
Psychiater

"Als psychiater voer ik binnen De Psychologengroep psychotherapeutische behandelingen uit. Om precies te zijn....
Meer over Klaas


Met ingang van 1 september start onze nieuwe collega mw. drs. S.A.M. (Sylvie) Vos, GZ-Psycholoog. Zij heeft meer dan 10 jaar ervaring bij een grote GGZ-instelling op verschillende afdelingen.
Meer over Sylvie

Marum

De praktijk te Marum is gevestigd in een modern, energie-neutraal pand, dat in 2010 ontworpen en gebouwd is om dienst te doen als psychologen-praktijk. De spreekkamers zijn ruim, hebben veel daglicht, een goede geluidsisolatie en bieden privacy. De uitstraling van het geheel is tijdloos en comfortabel.
De praktijk is goed bereikbaar, er is een bushalte op 50m afstand met verbindingen met Groningen en Drachten. Voor de deur kunt u gratis parkeren op het terrein van de praktijk of op het plein waaraan de praktijk is gelegen. Via de A7 ligt Groningen op slechts 15 autominuten.
Aan het plein bevinden zich verder o.a. een huisartsenpraktijk en een fysiotherapie-praktijk, waarmee wordt samengewerkt.

 

Werkzame psychologen in Marum

I. (Inge) van Calkar, MSc
Psycholoog

"Vanzelfsprekend ben ik enthousiast en geïnteresseerd in de inhoudelijke kant van het vak. Maar meer nog....."
Meer over Inge

 


drs. M.P. (Marc) Gaijkema
Psycholoog | Psychotherapeut

"Mijn praktijkkamer is een veilige plek waar de cliënt haar of zijn gedachten en gevoelens in vrijheid kan uiten en onderzoeken. Als psycholoog zet ik daarbij.....
Meer over Marc

 


drs. W. (Wietske) de Jong
GZ-Psycholoog | 
Psychotherapeut

Meer over Wietske