• darkblurbg

Je bent op zoek naar een Psycholoog in Roden

Je hebt last van somberheid, angstklachten, vermoeidheid, een burn out of andere klachten. Mogelijk ben je ook al bij de huisarts geweest en heb je een verwijzing. Of je bent nog niet bij je huisarts geweest en wilt eerst zelf kijken wat er mogelijk is.

Waarom zou je voor De Psychologengroep kiezen?

Je wilt een goede keus maken. Bij een praktijk of instelling terechtkomen waar je ook daadwerkelijk op de juiste plek bent met jóuw klachten en de problemen waar jíj tegenaan loopt. Bij De Psychologengroep vindt je hulp en behandeling voor een breed scala aan klachten en problemen. De kans is groot dat je er vindt wat jij nodig hebt. Zowel voor lichtere klachten als voor zwaardere problematiek. Bij De Psychologengroep kun je terecht bij een psycholoog vlakbij Roden voor kortdurende hulp (Generalistische Basis GZZ) alsook voor langdurende behandeling (Specialistische GGZ).

Wat zijn je voordelen bij De Psychologengroep?

Je bent natuurlijk geïnteresseerd in deskundigheid en kwaliteit, maar wilt ook een persoonlijke klik met je behandelaar. En waarschijnlijk wil je ook mee kunnen beslissen over hoe de behandeling eruit ziet. Als je op zoek bent naar een psycholoog in de omgeving van Roden geldt bij De Psychologengroep dus o.a. het volgende:

  • Je psycholoog heeft na de universitaire studie psychologie nog aanvullende opleidingen afgerond.
  • Je psycholoog is BIG-geregistreerd.
  • Je hebt vrije keus van behandelaar.
  • Je wordt door ons op een persoonlijke en betrokken manier benaderd. Je bent geen nummer of geval.
  • Je krijgt behandeling op maat. Dus geen zorgtraject of dwingend protocol.
  • Je zorgverzekeraar heeft geen invloed op je behandeling.

Heb je ook nadelen bij De Psychologengroep?

Bovenstaande klinkt natuurlijk mooi, maar je vraagt je vast af of je niet te maken hebt met bepaalde nadelen bij De Psychologengroep. En het antwoord is ja, mogelijk zijn er nadelen waardoor je niet voor De Psychologengroep kiest als je een psycholoog in de omgeving van Roden zoekt. De belangrijkste zouden kunnen zijn:

  • Je vindt niet alle mogelijke behandelingen die er zijn. De Psychologengroep is geen grote instelling.
  • Je kunt niet bij ons terecht als er sprake is van spoed of crisis. De Psychologengroep heeft namelijk geen opname-, spoed- of crisisafdeling. Andere praktijken hebben dat overigens evenmin; dit vindt je alleen bij een grote instelling.
  • Je krijgt mogelijk de behandeling niet volledig vergoed. De Psychologengroep sluit namelijk geen contracten af met verzekeraars. Heb je een restitutie-polis? Dan krijg je toch gewoon 100% vergoeding. Maar met een andere polis heb je mogelijk te maken met een eigen bijdrage. Wel wordt de behandeling dan voor het grootste gedeelte vergoed. Als je wilt weten of jouw polis de behandeling volledig dekt, dan klik je hier.

Wil je je aanmelden?

Als je je wilt aanmelden dan kan dat hieronder. Binnen een week nemen we contact met je op, ben je ingeschreven en is je intake gepland!

  Kies bestand...Wil je eerst meer weten?

Neem telefonisch contact op: 088-9996900

Of mail: info@depsychologengroep.nl