Groningen

Grote verkeershinder maart - september '24

Operatie Ring Zuid

Van 22 maart tot 2 september is er ernstige verkeershinder in en rond Groningen. Het Julianaplein is grotendeels dicht en ook een deel van de zuidelijke ringweg is afgesloten. Groningen Bereikbaar verwacht drukte op de weg en roept daarom automobilisten op anders te reizen, als dat kan. Houd rekening met extra reistijd in deze periode en vertrek op tijd. Meer info: www.operatieringzuid.nl.

Bereikbaarheid

De locatie is uitstekend te bereiken per fiets en openbaar vervoer. Ook met de auto is de locatie via de Ring Groningen (normaliter) goed te bereiken.

Openbaar vervoer

De locatie bevindt zich op loopafstand van bushalte ‘UMCG Hoofdingang’. Daar stoppen QBuzz-lijnen 2, 5, 6, 28, 61, 65, 76, 160, 171 en 178. Via qbuzz.nl kunt u de actuele aankomst- en vertrektijden nakijken.

Auto

Komt u met de auto? Houdt u rekening met drukte in verband met werkzaamheden aan de ringweg en met drukte bij het UMCG.

In de directe omgeving van de locatie geldt betaald parkeren op straat. Houdt u, bij afspraken die langer dan een uur duren, rekening met een maximale parkeertijd. Die staat aangegeven op de parkeerautomaat of in uw parkeerapp. Op loopafstand bevinden zich de parkeergarage van het UMCG en de parkeergarage Damsterdiep.

Groningen 1

P+R

  • U kunt uw auto ook parkeren bij een van de P+R plekken in Groningen.
  • Wanneer u uw auto parkeert op de P+R Reitdiep kunt u met lijn 2 verder reizen.
  • Vanaf P+R Haren rijden lijnen 5 en 6 naar het UMCG.
  • Lijn 160 rijdt via P+R Kardinge; lijn 170 via P+R Euroborg.

Ingang praktijk 

LET OP: de ingang van de locatie bevindt zich niet aan de kant van het UMCG / Hanzeplein, maar aan de kant van de Oostersingeldwarsstraat. 

Naast de hoofdingang ziet u een aantal deurbellen. De deurbel van De Psychologengroep is aangegeven met 'Psychologengroep'. Wanneer u aanbelt, zal de deur automatisch geopend worden.