Patiëntfolders

Om u te informeren over de start van uw behandeling, over uw rechten en plichten als cliënt en over de kosten en vergoeding van uw behandeling, zijn er patiëntenfolders beschikbaar. De digitale versies vindt u op deze pagina. De folders staan ook in onze wachtruimtes. 

Img 2

In behandeling bij De Psychologengroep

Heeft u psychische klachten? Dan kunt u terecht bij De Psychologengroep. Bij De Psychologengroep werken ervaren, prettige behandelaren die samen met u werken aan uw herstel. Door samen te kijken naar wat er aan de hand is en wat nodig is om uw klachten te verminderen.

Wij willen u graag informeren over enkele belangrijke onderwerpen. Bijvoorbeeld over de start van uw behandeling. Daarover leest u in deze folder meer.

Rechten en plichten

Om uw behandeling bij De Psychologen­groep zo goed en zo veilig mogelijk te laten verlopen, gelden een aantal rechten en plichten. Die gelden zowel voor ons als voor u, als cliënt. In deze folder leest u daar meer over.

 

Img2
Img3

Kosten en vergoeding

De Psychologengroep heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Daardoor loopt de vergoeding van uw behandeling anders dan u misschien gewend bent: u ontvangt zelf de factuur voor uw behandeling en u moet het factuurbedrag zelf overmaken op de rekening van De Psychologengroep. U krijgt uw behandeling voor het grootste deel of helemaal vergoed door uw zorgverzekeraar. Dat is afhankelijk van uw polis. In deze folder leest u meer over de kosten, vergoeding en facturatie van uw behandeling.