• darkblurbg

Groningen

De praktijk te Groningen is gevestigd in Huize van Mesdag aan de Verlengde Hereweg 19. Het karakteristieke pand stamt uit 1907 en is gebouwd door oprichter van de Van Mesdagkliniek die er gewoond en gewerkt heeft. Meer recent heeft het pand nog dienst gedaan als huisartsenpraktijk.
De locatie is goed te bereiken. Direct voor de deur is er een bushalte. Parkeren in de straten rondom is veelal gratis. Aan de Verlengde Hereweg zelf kunt u met een parkeerschijf een uur gratis parkeren.

 

Werkzame psychologen in Groningen 

"Ik ben een rustige en goed luisterende behandelaar met veel ervaring. Ik neem de tijd om mijn cliënten goed te leren kennen en te begrijpen. Veel van de mensen waarmee ik gewerkt heb kennen langdurige en ingewikkelde klachten. Naast die empathische kant ....

drs. J.A. (John) Reimering
GZ-Psycholoog | Psychotherapeut

"Ik ben een rustige en goed luisterende behandelaar met veel ervaring. Ik neem de tijd om mijn cliënten goed te leren kennen en te begrijpen. Veel van de mensen waarmee ik gewerkt heb kennen langdurige en ingewikkelde klachten. Naast die empathische kant....."
Meer over John

drs. K.H.B. (Klaas) van der Lingen
Psychiater

"Als psychiater voer ik binnen De Psychologengroep psychotherapeutische behandelingen uit. Om precies te zijn....
Meer over Klaas

 

drs. S.A.M. (Sylvie) Vos
GZ-Psycholoog
Meer over Sylvie