Haren

Bereikbaarheid

De locatie is goed te bereiken met zowel de auto, fiets als openbaar vervoer.

Openbaar vervoer

De locatie bevindt zich op loopafstand van station Haren. Daar stoppen behalve treinen richting Groningen en Assen, ook verschillende buslijnen.

Auto

Komt u met de auto? U kunt voor de deur vrij parkeren. Wanneer deze parkeerruimte vol is, kunt u op het grote parkeerterrein achter het tegenovergelegen kantoorgebouw parkeren. Ook hiervoor hoeft u niet te betalen.

Haren 2

Praktijk

De praktijk in Haren is gevestigd in het eind 2020 opgeleverde duurzame Gezondheidsplein Haren. De spreekkamers zijn ruim en hebben een goede geluidsisolatie. De Psychologengroep is gevestigd op de tweede verdieping van het gebouw en beschikt over een eigen wachtruimte waar u in privacy kunt wachten op uw afspraak.

Toegang praktijk 

U kunt via de hoofdingang van het Gezondheidsplein doorlopen naar de tweede verdieping via de trap. Ook kunt u desgewenst gebruik maken van de lift. Op de tweede verdieping gaat u linksaf de gang in waar zich de wachtruimte van De Psychologengroep bevindt. Als u een afspraak heeft kunt u hier plaats nemen en zal uw behandelaar u ophalen op het afgesproken tijdstip.