Marum

Bereikbaarheid

De locatie is zowel per fiets als auto en openbaar vervoer goed bereikbaar.

Openbaar vervoer

De locatie bevindt zich op loopafstand van bushalte ‘Marum Kerklaan’. Daar stoppen lijnen 89 en 589. Bij de afslag van de A7 naar Marum, P+R, stopt de Q-lijner 304 vanwaar er overgestapt kan worden op lijn 89 of 589. De Q-lijner 304 heeft ieder half uur een verbinding met zowel Drachten als Groningen. Via qbuzz.nl kunt u de actuele aankomst- en vertrektijden nakijken.

Auto

Komt u met de auto? Er is voldoende parkeerruimte op het plein waaraan de praktijk is gelegen. Tevens beschikt de praktijk over enkele eigen parkeerplekken naast het pand. Zowel de eigen plekken alsook de plekken op het plein hebben vrij parkeren; u hoeft hiervoor niet te betalen.

Marum 2

Praktijk

De praktijk in Marum is gevestigd in een modern, energie-neutraal pand, dat in 2010 ontworpen en gebouwd is om dienst te doen als psychologen-praktijk. De spreekkamers zijn ruim, hebben veel daglicht, een goede geluidsisolatie en bieden privacy. De uitstraling van het geheel is tijdloos en comfortabel.

Toegang 

De praktijk is vrij toegankelijk. U komt via de voordeur in de hal die tevens dienst doet als wachtruimte. Als u een afspraak heeft kunt u hier plaatsnemen en wordt op het afgesproken tijdstip opgehaald door uw behandelaar.