Spoed & Crisis

  • Home
  • Spoed & Crisis

Spoed

Gezien de beperkte omvang van De Psychologengroep beschikken wij niet over een spoedafdeling. Aanmeldingen worden allen op volgorde van binnenkomst en op reguliere wijze ingepland. Heeft u sneller hulp nodig omdat de nood hoog is, overlegt u dan met de huisarts voor een verwijzing naar een instelling waar u met spoed terecht kunt.

Crisis

Kantooruren
De Psychologengroep heeft geen crisisdienst of opnameplekken. Wanneer u bij ons in behandeling bent, kunt u in geval van crisis tijdens kantooruren rechtstreeks contact opnemen met uw behandelaar. Indien nodig neemt uw behandelaar contact op met uw huisarts, die eventueel de crisisdienst kan inschakelen. Krijgt u in geval van crisis uw behandelaar niet snel genoeg te spreken, neem dan zelf zo spoedig mogelijk contact op met uw huisarts of de vervanger van uw huisarts. 

Buiten kantooruren
’s-Avonds en in het weekend kunt u de doktersdienst bellen. Deze zal indien nodig crisishulp inschakelen. Hieronder vindt u de telefoonnummers en adressen van de websites van de doktersdiensten in de regio:

Dokterswacht Friesland
0900 – 112 7 112
https://www.dokterswacht.nl

Doktersdienst Groningen
0900 – 9229
http://www.doktersdienstgroningen.nl

Doktersdienst Drenthe
0900 – 112 0 112
https://www.chd.nl